Graafinen suunnitteluLiittyi tarpeesi sitten digitaaliseen grafiikkaan tai perinteiseen printtiin, pystymme varmasti tarjoamaan sinua miellyttävän ratkaisun. Pyrimme suunnittelemaan yritysasiakkaidemme graafisia projekteja siten, että ne ovat harmoniassa heidän muun ulkoasun kanssa – esimerkiksi logon tai web-sivujen värimaailman kanssa. Lähdemme mielellämme mukaan suurempiinkin projekteihin, joissa uudistetaan vaikkapa koko yrityksen ilme verkkosivuista esitteisiin.

Käytämme Adoben kuvanmuokkausohjelmistoja, mikä tarkoittaa sitä, että meillä on työkalut lähes kaikenlaiseen graafiseen suunniteluun. Monissa tilanteissa hyödynnämme vektorigrafiikkaa, mikä takaa sen, että kuvamme eivät vääristy niiden kokoa muutettaessa. Meille on tärkeää kiinnittää huomiota yksityiskohtiin, ja tämä näkyy meidän kaikissa töissämme.

Erikoisosaamistamme ovat logot ja ikonit digitaaliseen kontekstiin. Logot tarjoamme asiakkaillemme kuitenkin aina useassa eri tiedostoformaatissa, joista osa on optimoitu printtausta varten. Kääntyessäsi meidän puoleemme voit olla siis varma siitä, että saat jokaiseen kanavaan soveltuvan logon. Jokainen graafinen projektimme etenee samalla tyylillä: kuuntelemme ensin asiakkaan ideoita ja toiveita, jonka jälkeen suunnittelemme muutaman luonnoksen, joista asiakas saa valita sen vaihtoehdon, jota lähdetään viemään loppuun. Kun malli on valmis, asiakas voi ehdottaa vielä pieniä hiomistoiveita.

Kerro toiveistasi; me lähdemme konkretisoimaan visiotasi

Voit valita muutamasta luonnoksesta parhaan jatkoon

Valitusta luonnoksesta tehdään lopullinen versio

Voit ehdottaa vielä viime hetken korjauksia

Valmis yksityiskohtainen työ. Ole hyvä!

Graafinen suunnittelu referenssi
footer viiva