IT-konsultointi


Yrityksemme tarjoaa konsultointia tietotekniikan monilla osa-alueilla sekä yrityksille että yksityisille henkilöille. Laitteiston käyttöönotto eli tietokoneiden asennus sekä niiden päivittäminen komponenttitasolla kuuluvat toimenkuvaamme. Tarjoamme perusohjelmistojen käytön opetusta, mutta myös vaativampaakin koulutusta kuten web-kehitystä, jos olet halukas opettelemaan esimerkiksi oman web-sivusi ylläpidon kokonaisuudessaan. Autamme sinua myös valitsemaan ja asentamaan oikeanlaiset ohjelmistot sekä pitämään niistä huolta. Jos tarve vaatii, voimme pitää lyhyitä kursseja isommallekin joukolle.

Yrityksille hyödyllisiä ratkaisuja voi olla lisäksi tärkeiden asiakirjojen ja projektien varmuuskopiointi pilvipalveluihin, jolloin tiedot ovat tallessa ja käytettävissä kaikkialla maailmassa. Vaihtoehtona on myös oman lähiverkon fyysinen levy, jota voidaan käyttää myös pelkästään tietoturvan takia. Tarjoamme myös kustannusarvioita etenkin vakuutusyhtiöille.

HTML

Wi-Fi

WLAN

RAM

CPU

GPU

PHP

TCP/IP

WPA-PSK

IMAP

C++

POP3

NTFS

Mbps

DDR

GHz

SATA

RJ-45

PSU

HTML

Wi-Fi

WLAN

RAM

CPU

GPU

PHP

TCP/IP

WPA-PSK

IMAP

C++

POP3

NTFS

PC-huolto


Ennemmin tai myöhemmin kaikkiin teknisiin laitteisiin tulee jokin vika, joka edellyttää laitteen korjaamista tai uuden laitteen ostamista, kun takuu ei enää ole voimassa. Vika ei suinkaan aina ole fyysinen, vaan tietokoneissa voi ilmetä myös täysin ohjelmistoperäisiä ongelmia, jolloin vian etsiminen voi olla hyvin haastavaa. Tarjoamme ratkaisuja molempiin tilanteisiin; tietokoneiden ohjelmistoperäisiin ja fyysisiin komponenttipuolen vikoihin.

Selvitämme vian alkuperän ja ilmoitamme tarvittavien varaosien ja korjaustöiden hinnan asiakkaalle, jolloin lopullinen päätös toimenpiteistä jää hänelle. Fyysinen korjaus rajoittuu lähinnä pöytätietokoneisiin, koska kannettavien tietokoneiden ja tablettien korjaaminen ei ole usein kustannustehokasta. Kaikkiin huoltotöihin kuuluu kaupanpäälle koneen sisustan putsaus sinne kertyneestä pölystä ylikuumenemisen välttämiseksi.

Voit tuoda tietokoneesi meille myös vuosihuoltoon, jolloin pölyjen putsaamisen lisäksi hoidamme kaikkiin asennettuihin ohjelmistoihin uusimmat päivitykset ja tutkimme, mikäli tietokoneen suorituskykyä voisi parantaa esimerkiksi kasvattamalla keskusmuistin määrää tai vaihtamalla suorittimen tai näytönohjaimen nopeampaan, mutta asiakkaan kannalta järkevään, malliin. Myös tietokoneen tallennuskapasiteettia voidaan tarvittaessa lisätä. Tarkastamme myös, että tietokoneen tietoturva on hyväksyttävällä tasolla.Laitehankinta


Valitettavan usein asiakkaille myydään elektroniikkaa, joka on tarpeetonta tai sisältää vähintäänkin suuren määrän turhia – mutta kalliita – lisäominaisuuksia tai -varusteita. Yksittäistapauksina tämä on kiusallista, mutta suurempia hankintoja tehtäessä voidaan päätyä maksamaan huomattavia summia ylimääräistä, mikäli asiakas ei täysin tiedä, mitä hän tarvitsee. Jatkumon toisessa päässä on skenaario, jossa asiakas karsii erittäin tarpeellisia ominaisuuksia tai varusteita pois pitääkseen kulut kurissa. Kummatkin näistä tilanteista ovat asiakkaalle tavalla tai toisella huonoja vaihtoehtoja.

Me varmistamme, että yrityksesi saa käyttöönsä täsmälleen sellaisia tuotteita kuin se tarvitsee. Lopputuloksena on edullinen järjestelmä, jonka jokainen komponentti on juuri sellainen kuin pitääkin. On tärkeää, että yrityksesi on prosessissa mukana kertomassa omia arvokkaita mielipiteitään.

footer viiva